Om oss

Maria & Magnus Grönlund, bor i Hofors. Vi har en nystartad kennel, våra valpar föds upp i hemmiljö och är från starten en del av vår familj samt hundflock, vilket gör att de utvecklas väl och blir mycket sociala.

Maria har varit engagerad i hundar i många år och är utbildad SBK-instruktör samt tävlingsledare. Genom åren har Maria haft många kurser på brukshundsklubben.

Marias första hundar var Rottweiler som tävlades i lydnad och sök, därefter ett uppehåll med hundar i några år tills saknaden kom ikapp och  blev introducerad för rasen jaktlabrador - en ras som är helt otrolig. Lättlärda hundar med mycket "Will to please" - när det verkligen gäller är de med till 100%. Magnus har ett stort intresse för hundträning med en nyfikenhet på att prova nytt och lära sig.  Vilket gör att vi tillbringar många timmar i skogen med våra hundar.


Idag har vi två jaktlabradorer som vi aktivt tränar, tävlar och jagar med.

Läs mer om våra hundar längre ned på sidan.

Våra hundar

HIGH DREAMS VAN NESS CHILLA

Chilla är en arbetande tik med mycket fart. Hon är väldigt lättlärd och har visat väldigt bra resultat i både lydnad och B-prov. På sitt första B-prov i nybörjarklass blev det 1:a pris och hederspris med domarkritiken " en labbetik som visar att provet var lekande lätt, är väl värd sitt pris". Avslutar nu hösten med exellent, med kritiken: "En mycket arbetsvillig apportör. Stor samarbetsvilja, har alla viktiga egenskaper. En utmärkt jakthund". Chilla har lätt att anpassa sig efter olika situationer, lugn när det behövs.

DUCKSTREAM AXAS PAXA

Paxa är en tik med mycket fart. Lättlärd och kärleksfull. Har startat i elitklass, B-prov. Fungerar utmärkt på jakt.

2020 fick Paxa en kull hos sin uppfödare, en av dessa valpar har gjort otroligt resultat på Noswork och en ett tidigt första pris B-prov.

En klok och tillgiven hund som gör allt för sin husse som startar Paxa.